perjantai 13. toukokuuta 2016

Kevättä rinnassa :)

Hei vaan pitkästä aikaa!
Vappu tuli ja vappu meni reissun päällä, kävimme katsomassa Jokkis kisoja Kemorassa ja tuttuun tapaan Sufa oli mukana reissussa ;) Alla muutama kuva matkasta :)


Sufan oma yksiö :D

Pöljän näköne koira :D
Lisääntymiskausi on lähtenyt ainakin leopardigekkojen osalta hyvin käyntiin, joskin ensimmäiset munat eivät olleet hedelmöittyneitä, mutta nyt on jo lupaavan näköisiä munia hautomossa. Paksukaisten kanssa ei ole käynyt yhtä hyvä tuuri, munat ovat olleet hedelmöittymättömiä ainakin vielä...

Mm. tämän pariskunnan munia hautomossa ;) Ghost x Esso :)
Myös kääpiöpartikset ovat yrittäneet lisääntyä, ensimmäisistä munista ei tullut mitään, mutta tässä kakkossatsissa näkyy verisuonia, joten toivotaan parasta :) Ikävä kyllä pienin käppänöistäni menehtyi viime yönä äkillisen sairastumisen myötä, levätköön rauhassa pikku lisko :( Tämä kevät on tuntunut olevan kaikille menettämisen aikaa, monilta ystäviltä ja tuttaviltani on myös eläimiä lähtenyt sateenkaarisillalle. Voimia kaikille rakkaan lemmikkinsä menettäneille!


Hyvää matkaa sateenkaarisillalle Snadi :´( Ikävä on suuri...

Sitten taas vähän positiivisempia uutisia. Kelit ovat olleet aika kauniit joka paikassa, vähäsen on välillä sadellut mutta aurinkoakin on riittänyt. Kilpikonnatkin ovat päässeet ulkoilemaan ja eilen rakensin aitaukset taas valmiiksi. Lämpimiä öitä odotellessa, jolloin konnat saavat viettää ympärivuorokautista elämää ulkona :)

Konnien ulkoaitaus vm 2016 :)  Nukkumakopissa hyvä viettää
öitä tulevaisuudessa ja kasvihuoneessa pääsee lämmittelemään :)

Tässäpä nämä kuulumiset tältä erää, nyt vaan jännitellään tuleeko munista mitään elävää pihalle :) Oikein raikasta kevään jatkoa kaikille ja palataan taas astialle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti