Myydään

Täältä löydät meillä tällä hetkellä myynnissä olevat eläimet ja tarvikkeet. Yhteystietomme löydät "Yhteystiedot" palkista :)

MYYNTIEHDOT

- Myytävä eläin/tarvike voidaan maksaa joko käteisellä tai tilisiirrolla. Tilisiirrosta vaadimme nähdä kuitin, jos raha ei ole ehtinyt siirtyä ennen eläimen/tarvikkeen hakua. Osamaksusopimuksen tekeminen on mahdollista, eläimen saa hakea kun se on kokonaan maksettu.

- Eläimen varauksesta perimme varausmaksun, mikä palautetaan vain, mikäli myyjä peruu kaupat syystä tai toisesta. Ostajan peruessa kaupat varausmaksua ei palauteta.

- Eläimet sijaitsevat Saarijärvellä Keski-Suomessa. Kuljetus onnistuu Saarijärven lähikuntiin (Saarijärvi, Viitasaari, Jyväskylä, Äänekoski, Suolahti yms.) sekä satunnaisesti Etelä-Suomeen ja Tampereen suuntaan. Kuljetuksesta pyydämme pienen korvauksen riippuen matkan pituudesta.

- Postitamme selkärangattomia eläimiä (kotilot, ruokaeläimet yms.) lämpimillä keleillä, postikulut ostajalle.

- Myymme eläviä eläimiä vain yli 18-vuotiaille. Alaikäisillä tulee olla huoltajan lupa ostoon ja mieluiten eläintä hakiessa huoltaja mukana.

- Eläimet luovutetaan terveinä, hyvin syövinä, nahkansa luovina sekä suolen toimiessa. Luovutus ikä lajista riippuen 2-3kk. Mukaan annamme kasvatustodistuksen sekä kasvattajan elinikäisen tuen.

- Toivomme, että eläimen ostaja pitää meihin yhteyttä ja kertoo kuulumisia miten eläimellä sujuu uudessa kodissa ja miten se kasvaa ja kehittyy. Kuvat ovat aina plussaa :) Facebookissa on kasvattiemme omistajille oma ryhmä, Temellus kasvatit, johon voi liittyä ja jakaa siellä kuvia ja kuulumisia sekä kysymyksiä :)

-------------------------------------------------------------------------------------------

* MYYNNISSÄ EKSOOTTISTEN ELÄINTEN POIKASIA *

Myymme itse kasvattamiamme eksoottisia eläimiä. Saatavilla olevat poikaset löydät "Kasvatit" palkista (nimen perässä lukee varattavissa tai myynnissä mikäli poikanen on vapaana).TARVIKKEET/RUOKA


* MYYNNISSÄ RUOKINTAKALKKIA *
Myydään irtotavarana ruokintakalkkia (kalsiumkarbonaatti), joka soveltuu kalkin lähteeksi gekoille, liskoille ja kilpikonnille. Sitä voi laittaa terraarioon vapaasti tarjolle ja siinä voi pölyttää ruokahyönteiset tai sitä voi ripotella ruuan päälle.

Hinta: 10€/kg, isomman satsin ostajalle alennusta.

Nouto meiltä tai lähetän postilla.

--------------------------------------------------------------------------------------------