sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kilpikonna miitti 14.7.2012

Kävimme jälleen kerran kreikankonnakasvattajan luona kyläilemässä. Paikalla oli myös pari konnan ostajaa, ja toisella niistä oli mukana nelivarvas ja kreinakonna. Meiltä taas lähti mukaan koko kööri, eli yhteensä 5 kilpikonnaa (2 kreikankonna naarasta, hoitokonnat kreikkis ja nelari koiraat ja reevesin konna koiras). Ja näiden lisäksi mukaan lähti kaverin kaksi hiilikilpikonnan poikasta. Eli siis varsinainen eläinkuljetus :)

Ennen Mairelle menoa kävimme viemässä rottia Reporankaan ja mikäs se sieltä terraarioista löytyi, 2 suloista pientä reevesi vauvaa. Eihän sitä voinut vastustaa kiusausta, kun muutenkin olin jo omalle reevesille kaveria miettinyt, joten toinen niistä sitten lähti mukaamme, eli kotiin palasimme 6 kilpikonnan kera :D

Mairen luona sitten vietettiin hyvää aikaa uusien ystävien kanssa ja Teemun kanssa rakenneltiin pari konnankoppia. Nähtävillä oli siis neljää eri lajia kilpikonnia, varsinaiset kilpikonnien kokoontumisajot siis! Sitten yöllä pääsimme lähtemään kotia kohti pari uutta ystävää ja kokemusta rikkaanpana :)

Alla kuva uudesta tulokkaasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti