tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tampereen reissu 25.6.2012

Lähdimme jälleen kerran käymään Tampereen Ideaparkissa. Lähdimme matkaan aamulla aikaisin ja olimme perillä kymmenen aikoihin. Sitten siinä shoppailimme, söimme, shoppailimme, kävimme autossa lepäämässä ja sitten taas shoppailimme lisää. Sitten pienen pitkähkön odottelun jälkeen saimme sen, mitä olimme menneet hakemaan; pienen tokeegekko vauvelin! Jenna Lohisto toi sen meille Ideaparkkiin ja sitten lähdimme jatkamaan matkaa kohti kotia uuden kaveruksen kanssa. Alla kuva uudesta tulokkaasta :)


Mutta ei siinä vielä kaikki. Jyväskylään kun pääsimme kävimme hakemassa yhden terraarion ja sen jälkeen suuntasimme katsomaan pienenpieniä kreikanmaakilpikonnan poikasia. Ne oli niin lutusia, olisi voinut heti pistää yhden taskuun ja viedä kotiin :) Mutta kärsivällisyyttä, kohta meillä on omia kreikankilpikonnanpoikasia joita ihastella, nyt pitää vielä tyytyä katsomaan ja hipelöimään muiden poikasia. Alla kuva neljästä vaavista, ovat kyllä kuin samaan muottiin tehtyjä, ihan samannäkösiä pikkuveijareita :)


Samalla reissulla haimme oman kreikkisnaaraamme Riden kotiin astutuksesta, sitä kyllä olikin jo hirveä ikävä <3 Saas nähä joko se innostuu munimaan vai onko vielä liian pieni :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti