perjantai 11. toukokuuta 2012

Reissun saaliit :)

Noniin, nyt ehdin kirjoitella reissusta juttua. Tosiaan lähdimme reissuun 5.5. aamulla kello kuusi kolmen ihmisen ja yhden koiran voimin ja kotona olimme illalla yhdentoista aikaan kahden ihmisen, yhden koiran, viiden liskon, yhden kilpikonnan ja neljän terraarion kera.

Ensin suuntasimme kohti Suolahtea josta haimme isomman auton ja sen jälkeen lähdimme kohti Lempäälän Ideaparkkia, josta tarkoitus oli hakea Teemulle harjasgekkoja. Ja kuinkas kävikään, harjasgekkojen lisäksi mukaan tarttui Faunattaresta pari platya ja reevesin kilpikonna :D Kauan sitä konnaa mietitiin ja pähkäiltiin, mutta loppujen lopuksi minun oli pakko ostaa se, kun se oli niin suloinen ja suokonnaa minulla ei vielä ole ollut niin nyt on sitten sellainenkin.

Matka jatkui kahdentoista aikaan Lempäälästä kohti Renkoa ja keinoluolia. Keinoluolilla Sufa ensin vähän kummasteli ja pelkäsi kettua, mutta kyllä se sitä sitten meni haukkumaankin ja syttyi sille. Saimme Sufan myös luolaan ja haukkumaan siellä kettua. Epävarmaahan sen meno vielä on, mutta ei se mitään, ikääkin vasta 10kk. Paikalla oli myös Sufan sisaruksia jotka kaikki olivat kyllä aivan erinäköisiä ja kokoisia, Sufa näytti ihan pieneltä pennulta muihin verrattuna, kun muut näyttivät ihan aikuisilta russeleilta :D

Luolilta matka jatkui takaisin kohti Tamperetta, josta oli tarkoitus hakea muutama terraario ja samalla heittää kaveri toisen kaverin luo. Pienen etsimisen jälkeen pääsimme kohteeseen, jossa terraariot sijaitsivat. Eikun terraariot kyytiin ja matka jatkuu, vai mitä? Noooo, aina asiat ei mene niinkuin suunnittelee. Tiesin jo lähtiessä, että terrat, joita menemme hakemaan, ovat isoja, mutta paikanpäällä niiden koko vasta kunnolla selvisi. Ensin meinasi iskea hätä, kun tuntui, etteivät ne mahdu mitenkään kyytiin, mutta kyllä ne sitten saatiin jotenkin autoon työnnettyä :D Onneksi isoja olivat vain kaksi terroista ja kaksi pienempää mahtuivat isojen sisään. Tämän jälkeen kävimme tarkastamassa terrojen myyjän eläinkokoelman (myrkkykäärmeitä ja jyrsijöitä, pirun hienoja ja söpöjä :D) jonka jälkeen olikin aika suunnata nokka kohti kotia. Jätimme kaverin Tampereelle (no eipä se ois kyllä enää kyytiin mahtunutkaan xD) ja suuntasimme nokan kohti Saarijärveä.

Saarijärvellä purimme autosta ylimääräiset kamat kotiin ja sitten lähdimme Suolahteen vaihtamaan autot takaisin. Sitten palasimme takaisin S-järvelle ja aloimme kotiuttaa kaikkia eläimiä.

Reissu oli tosi mukava, keli oli vähän märkä, mutta ei se menoa haitannut. Nyt on paljon uusia ja kauniita eläimiä kotona ihasteltavana ja hoidettavana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti